Met de SamenDoen-pas heb ik het afgelopen jaar ongemerkt €60,- euro gespaard bij de aangesloten ondernemers. Het werkt simpel en vrijblijvend en steeds meer winkeliers doen mee!
Pashouder
Door mee te doen met SamenDoen komen mensen steeds vaker bij ons eten. Het was ontzettend simpel om aan te sluiten bij SamenDoen. Alles werd keurig voor ons geregeld!
Ondernemer
Niet alleen onze eigen leden sparen mee, maar staan ook als spaardoel op de website van SamenDoen. Zo kan iedereen die wil ons punten doneren waarvoor we allerlei benodigdheden kunnen kopen. Echt een geweldig initiatief!
Vereniging
Wat is SamenDoen?

Over SamenDoen

SamenDoen beloont pashouders die aankopen doen bij hun favoriete, lokale ondernemers met punten. Met de gespaarde punten kunnen pashouders vervolgens weer betalen bij aangesloten winkeliers, horecagelegenheden en andere ondernemers. Tegelijkertijd steunt SamenDoen lokale goede doelen en initiatieven waarbij inwoners zich inzetten voor een ander. Hiermee is SamenDoen een uniek en sociaal loyaliteitsprogramma, waarvan iedereen profiteert!

 

Stadlander jubilaris cadeaukaart

Heb je onlangs van Stadlander een jubilaris cadeaukaart ontvangen? Activeer hem hier:

Activeer Stadlander jubilaris pas
De SamenDoen Spaarkaart

Registreer nu en ontvang de spaarpas gratis thuis!

Registreer
Laatste nieuws

Nieuws over het platform en aangesloten winkeliers