2 mei. 2017

Bijbaan promotiemedewerk(st)er bij SamenDoen Bergen op Zoom/Tholen

Bijbaan promotiemedewerk(st)er bij SamenDoen Bergen op Zoom/Tholen

Gezocht! Enthousiaste en flexibele hbo-studenten tussen de 18 en 25 jaar!

Over SamenDoen

SamenDoen bouwt in de regio Bergen op Zoom en Tholen mee aan een bloeiende gemeenschap met actieve inwoners, een gezond verenigingsleven en florerende ondernemers. Inwoners sparen spaarpunten door aankopen te doen en door actief bij te dragen aan de buurt.

Winkeliers geven hun klanten spaarpunten voor aankopen in hun winkel via een spaarterminal. Klanten hebben een spaarpas. Hoe meer punten een winkelier geeft, des te aantrekkelijker het is om bij zijn winkel aankopen te doen.

Ook instellingen kunnen punten uitdelen aan spaarders. Woningcorporaties, zorginstellingen en gemeenten waarderen op deze manier vrijwilligers en bewoners als dank voor hun inzet.

Klanten sparen niet alleen voor zichzelf, maar ook voor de lokale sportclub of een maatschappelijk initiatief zoals een ouderenactiviteit of het buurthuis. Zo wordt ook het lokale verenigingsleven ondersteund.

Klanten en verenigingen verzilveren vervolgens hun punten bij deelnemende winkeliers. Zo komen klanten vaker terug worden nieuwe klanten aangetrokken.

 

Functieomschrijving

Als promotiemedewerk(st)er bij SamenDoen werk je in een gezellig en klein team in de gemeente Bergen op Zoom/Tholen. Je enthousiasmeert mensen in de omgeving en laat ze kennis maken met het spaarprogramma SamenDoen. Promotiewerk komt vooral neer op de klantbeleving en je maakt vooral gezellige en interessante praatjes met voorbijgangers.

Tijdens evenementen/gebeurtenissen in de gemeente Bergen op Zoom/Tholen promoot jij het spaarprogramma SamenDoen met een lach! Het is van belang dat de overtuiging centraal staat en dat de naamsbekendheid wordt vergroot. De focus ligt dus niet op pure verkoop maar op de klantbeleving!

Werken als promotiemedewerk(st)er bij SamenDoen is gezellig, afwisselend, flexibel en niet locatie gebonden.

Functie eisen & profiel

  •      Je bent spontaan, vrolijk en sociaal vaardig  
  •      Minimaal 4 uur per week beschikbaar
  •      Hbo-student tussen de 18-25 jaar
  •      Je beschikt over overtuigingskracht
  •      Goede communicatieve vaardigheden
  •      Commercieel ingesteld en kunt doelgericht werken
  •      Representatieve uitstraling
  •      Woonachtig in de omgeving Bergen op Zoom/Tholen

 

Arbeidsvoorwaarden

  •     Salaris in overleg

 

Interesse?

Meer informatie?Neem contact op met Maartje Verboven, regiomanager: [email protected]

Kun jij jezelf in het bovenstaande herkennen?  Stuur je sollicitatiebrief en CV uiterlijk 15 mei naar [email protected] Aanstelling per 1 juni.

 

SamenDoen, Zuidzijde Haven 39, Bergen op Zoom
www.samendoen.nl