22 feb. 2017

Nieuwe algemene spaardoelen bekend!

NIEUWE ALGEMENE SPAARDOELEN

Door middel van een actie op Facebook zijn er in de gemeente Bergen op Zoom en Tholen nieuwe algemene spaardoelen gekozen. De algemene spaardoelen Kip en Apie kinderfeestjes en Schutse Zorg Tholen ontvangen de komende twee maanden alle punten van spaarders die geen specifiek spaardoel hebben gekozen.

Stichting Kip en Apie kinderfeestjes (Bergen op Zoom)

Stichting Kip en Apie kinderfeestjes heeft de verkiezing voor het nieuwe algemene spaardoel op Facebook gewonnen! Deze club organiseert kinderfeestjes voor kinderen waarvan de ouders het zelf niet kunnen betalen. Een middag met slingers, ballonnen, een stuk taart en cola is namelijk niet voor iedereen vanzelfsprekend. Stichting Kip en Apie zorgt dat deze kinderen toch een onvergetelijk feestje kunnen vieren. Als algemeen spaardoel krijgt stichting Kip en Apie kinderfeestjes alle punten van spaarders die geen specifiek spaardoel hebben gekozen.

Schutse Zorg Tholen

Schutse Zorg Tholen heeft de verkiezing voor het nieuwe algemene spaardoel op Facebook gewonnen! De organisatie biedt concepten aan voor verpleging, zorg, wonen, huishoudelijke ondersteuning, begeleiding, dagbesteding en welzijn. Met de gespaarde punten kan de organisatie onder andere boodschappen doen voor de jaarlijkse bewonersvakantie. Als algemeen spaardoel krijgt Schutse Zorg Tholen alle punten van spaarders die geen specifiek spaardoel hebben gekozen.