17 mrt. 2020

Oproep vanuit het SamenDoen team

De zorgwekkende boodschap die premier Rutte uitzond was voor ons als SamenDoen team het startsein om actief ons steentje bij te dragen aan de lokale problematiek rondom de Corona-perikelen.

Wij zullen met ons SamenDoen platform een bijdrage leveren aan de lokale samenleving, door datgene te gaan doen waarvoor wij in het leven zijn geroepen. Dit zullen wij gaan doen onder andere door vrijwilligers te gaan belonen door punten uit te keren die zij vervolgens weer kunnen uitgeven bij aangesloten lokale winkeliers. Doordat een vast gedeelte van deze punten weer terecht komen bij een lokaal goed doel steunen wij direct ook nog eens deze lokale goede doelen of verenigingen.

Concreet zijn wij op zoek naar lokale stichtingen, verenigingen of andere initiatieven die hard aan de slag zijn met de lokale uitdagingen rondom het Corona virus die wij via ons platform een financieel steuntje in de rug kunnen geven. Omdat onze bijdrage alleen ingewisseld kan worden bij lokale en bij ons aangesloten winkels bieden wij deze winkeliers het lidmaatschap, inclusief kassasysteem, door deze extreme omstandigheden tijdelijk kosteloos aan.

Kent u, of bent u iemand die in aanmerking komt voor deze bijdrage neem dan alstublieft contact met ons op via mail: [email protected]