7 feb. 2018

Spaardoelen SamenDoen ontvangen in totaal €18.607,60 aan SamenDoen-punten in 2017!

In 2017 doneerden spaarders 1.003.406 SamenDoen-punten aan spaardoelen in de gemeente Tholen. Dit heeft een waarde van € 10.034,06. Met de punten kunnen de Thoolse clubs zoals het Leger des Heils, de Zonnebloem Scherpenisse en Anna Zorgt aankopen doen bij lokale ondernemers.

In Tholen, Sint-Maartensdijk en Sint-Annaland kunnen punten worden verzilverd, bijvoorbeeld bij Bloom4You!, Drogist Smerdiek en Slagerij Slager. Daarnaast kunnen spaardoelen met de gespaarde punten hun vrijwilligers waarderen. De Zonnebloem Scherpenisse en Zorgboerderij praktijk In 't Zadel deden dit in december. Zij schonken hun vrijwilligers een saldo in punten als blijk van waardering.

Ook in de gemeente Bergen op Zoom zijn spaardoelen blij gemaakt. Spaarders doneerden hier namelijk in 2017 857.354 SamenDoen-punten. Dit heeft een waarde van €8.573,54. Met de punten kunnen de Bergse clubs zoals de Zorgvilla, Stichting Kip en Apie kinderfeestjes en KBO Halsteren aankopen doen bij lokale ondernemers.

De dames van Stichting Kip en Apie kinderfeestjes kochten bij Dietvorst feestartikelen versiering voor het Sinterklaasfeest en schmink en verkleedspullen voor de kinderfeestjes. Snoep en drinken werd van de punten betaald bij PLUS Grinwis. Daarnaast heeft Onder de Panne hun vrijwilligers beloond met een gezellig dagje uit naar de Efteling. De club kocht de kaartjes bij PLUS Grinwis.