Spaarpas

Jouw persoonlijke spaarpas

Doe je mee aan SamenDoen? Dan krijg je één spaarpas waarmee je bij alle deelnemende winkeliers en ondernemers kunt sparen en verzilveren. De spaarpas kun je meteen gebruiken. Punten sparen? Overhandig de pas aan de winkelier zodra je betaald hebt. Punten verzilveren voor korting? Overhandig dan de pas voordat je betaalt, en de winkelier past de korting toe. Ook bij sommige instellingen en verenigingen kun je sparen middels de spaarpas. De pas en het gebruik daarvan is gratis!

Pas aanvragen


Geniet de volgende voordelen:

  • Persoonlijke inloggegevens kiezen. Wel zo veilig!
  • Online je saldo en transacties inzien
  • Kiezen voor welk spaardoel je spaart
  • Op de hoogte blijven van aanbiedingen en nieuws
  • Bij verlies van de pas gaat je saldo niet verloren


Punten

Punten spaar je bij winkeliers, instellingen en spaardoelen. Je ontvangt de punten vaak middels de SamenDoen-spaarpas en soms worden punten overgeschreven via de website.

Alle punten staan op jouw persoonlijke online puntenrekening. Log in op 'Mijn SamenDoen' om te zien wat jouw saldo is en waar je punten hebt gespaard en verzilverd.

Elke punt is €0,01 waard. Met de gespaarde punten krijg je korting bij lokale winkeliers. Maar met de punten kun je ook vragen om een helpende hand van een buur, ze weggeven aan vriend of familie, of ze doneren aan jouw spaardoel.