Voor Spaardoelen

Heb je een vereniging, club, buurthuis, sociale organisatie of ander doel met maatschappelijk belang? Dan kan je deelnemen aan SamenDoen als spaardoel!

SamenDoen maakt gebruik van punten als spaar- en betaalsysteem. Mensen met een pas sparen punten bij deelnemende lokale winkels en ondernemers. Behalve voor zichzelf, sparen zij automatisch ook voor hun vereniging, club of een ander maatschappelijk, lokaal doel dat ze zelf uitkiezen. 

Meedoen?
Kijk hier voor de voorwaarden waaraan jouw project moet voldoen om het aan te kunnen melden als spaardoel. Mail vervolgens naar [email protected] Vermeldt in het mailtje je naam, telefoonnummer en om welk project het gaat. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op!

SamenDoen is een spaarprogramma in de gemeenten Tholen en Bergen op Zoom. Met SamenDoen kunnen punten worden gespaard bij deelnemende lokale winkeliers, ondernemers en instellingen. Behalve voor zichzelf, sparen spaarders ook voor hun spaardoel: een vereniging, club of een ander maatschappelijk, lokaal doel. Spaarders kunnen via de website inloggen op hun persoonlijke account en zien hoeveel punten zij voor zichzelf en het gekozen spaardoel hebben gespaard. Klik hier voor alle deelnemende spaardoelen.