Hoe werkt het?

Versterk de betrokkenheid bij de vereniging

Alle leden die jouw vereniging een warm hart toedragen kunnen met een SamenDoen-pas sparen voor de club. Elke keer dat zij aankopen doen bij aangesloten winkeliers, sparen zij punten voor de vereniging en zichzelf. Leden ontvangen ook punten van woningcorporaties, gemeente, zorg - of onderwijsinstellingen wanneer zij zich inzetten voor de buurt. Ook hiervan gaat telkens een deel naar de vereniging. 

Leden kiezen zelf welk deel van de punten die ze sparen naar de vereniging gaat. Dat ligt altijd tussen de 20% en 100%. Als leden geen keuze maken, dan gaat standaard 40% van de punten die ze sparen naar de vereniging.

Verhoog de inkomsten

Jouw vereniging kan het puntensaldo besteden bij aangesloten winkeliers en ondernemers in de eigen gemeente. Hiervoor krijgt de vereniging haar eigen SamenDoen-pas. Iedere punt geeft €0,01 korting.

Beloon leden voor hun inzet

Of gebruik de punten om leden te belonen die vrijwilligerwerk doen voor de club! Via 'Mijn SamenDoen' of middels een SamenDoen-paslezer, geef je actieve leden eenvoudig de waardering die zij verdienen.